#Great

ROYAL

STONE

XL keramische tegels

Afmetingen: 100 x 100 x 0.6

De nuances van de Royal Stone-collectie zijn een symbiose tussen

de duurzaamheid van steen en de verfijning van marmer..

Het essentiële karakter van de steen, doorkruist door de lichte wolkeffecten die zo typisch zijn voor marmer, geeft leven aan een materiaal dat tegelijkertijd plechtig en minimalistisch, krachtig en delicaat is.

Royal Stone bestaat in 3 nuances : Imperial Brown, Palladium Grey, Platinum White.

De grote variatie in uitvoering geeft vitaliteit aan het uniek natuurlijk karakter aan deze collectie.

KLEUREN

IMPERIAL BROWN
PALLADIUM GREY
PLATINUM WHITE
Show More

MEER XL TEGELS

Intercarro

Geruggesteund door tientallen jaren succesvolle ervaring, is KERAVISIE een toonaangevende holding in de wereld van innovatieve keramische tegels. Deze bedrijvengroep anticipeert en verrijkt de keramische markt voortdurend met technische innovaties en verrassende esthetische effecten die het potentieel van interieurontwerp en hedendaagse architectuur vergroten.

 

Intercarro introduceert met regelmaat innovatieve keramische vloer- en wandbekledingen voor zowel kantoren of winkels als voor toepassing in particuliere woningen (woonkamers, badkamers, keukens of buitenbekledingen).

 

De afgelopen maanden opende Keravisie een nieuwe productielijn voor maxiformaat tegels van 100 x 100 cm met een dikte van slechts 6 mm.

 

Deze XL Keramische tegels weerspiegelen de natuurlijke conceptuele evolutie van traditionele keramische formaten en zijn ontworpen om aan de nieuwe eisen van de sector en klanten te voldoen.

 

De grootformaat tegels beantwoorden de "vraag naar formele zuiverheid van architecten, ontwerpers en interieurdesigners". Ze bieden, in vergelijking met traditionele modules, "meer mogelijkheden in esthetische expressie en een strakker result".
 

Nutigge links

Waar bestellen?

Administratieve zetel

KERAVISIE NV
A. Gossetlaan 19
1702 Grand-Bigard

E-mail: info@intercarro.be
tél.: 02 464 33 43
fax: 02 464 33 44


btw: 0456.289.978
RPR Brussel

©2019, Intercarro. All rights reserved. Webdesign by adds2marketing.com

Intercarro-Xl-logo.png