#Great

SILK

STONE

XL keramische tegels

Afmetingen: 100 x 100 x 0.6

Zacht en stevig, elegant en krachtig, delicaat en stoer, tegenpolen trekken elkaar en zijn ook vaak complementair...

Deze ogenschijnlijk conflicterende eigenschappen zijn karakteristiek voor de Silk Stone-collectie.

 

De unieke textuur van zijde versmelt met de ondoordringbaarheid van steen. Deze symbiose creëert een tegel gekenmerkt door

een elegante en minimalistische esthetiek die doet denken aan zowel kostbare materialen, zoals goud en marmer,

als aan natuurlijke elementen zoals hout en aarde.

KLEUREN

CHIFFON
SHANTUNG
Show More

MEER XL-TEGELS

Intercarro

Geruggesteund door tientallen jaren succesvolle ervaring, is KERAVISIE een toonaangevende holding in de wereld van innovatieve keramische tegels. Deze bedrijvengroep anticipeert en verrijkt de keramische markt voortdurend met technische innovaties en verrassende esthetische effecten die het potentieel van interieurontwerp en hedendaagse architectuur vergroten.

 

Intercarro introduceert met regelmaat innovatieve keramische vloer- en wandbekledingen voor zowel kantoren of winkels als voor toepassing in particuliere woningen (woonkamers, badkamers, keukens of buitenbekledingen).

 

De afgelopen maanden opende Keravisie een nieuwe productielijn voor maxiformaat tegels van 100 x 100 cm met een dikte van slechts 6 mm.

 

Deze XL Keramische tegels weerspiegelen de natuurlijke conceptuele evolutie van traditionele keramische formaten en zijn ontworpen om aan de nieuwe eisen van de sector en klanten te voldoen.

 

De grootformaat tegels beantwoorden de "vraag naar formele zuiverheid van architecten, ontwerpers en interieurdesigners". Ze bieden, in vergelijking met traditionele modules, "meer mogelijkheden in esthetische expressie en een strakker result".
 

Nutigge links

Waar bestellen?

Administratieve zetel

KERAVISIE NV
A. Gossetlaan 19
1702 Grand-Bigard

E-mail: info@intercarro.be
tél.: 02 464 33 43
fax: 02 464 33 44


btw: 0456.289.978
RPR Brussel

©2019, Intercarro. All rights reserved. Webdesign by adds2marketing.com

Intercarro-Xl-logo.png